Prvi razredi si želijo družbe v šoli

Med počitnicami je bilo veliko otrok prvih razredov zelo aktivnih in ustvarjalnih. Veseli smo, da vaše domače oz. šolske aktivnosti doma delite z nami in svojimi sošolci in sošolkami. Učenci iz 1. B so nam posredovali nekaj vtisov in fotografija dela od doma:

Oliver Š.:
Bolj mi je všeč šolanje v šoli kot doma. Učiteljica Saša je boljša učiteljica kot moja starša. Seveda pa pogrešam sošolce in sošolke. Med tednom grem vsak dan ven sem v krogu družine aktiven. Konec tedna si naredimo malico in gremo za dlje časa na kolo in raziskovati ljubljansko občino ali se zapeljemo z avtom do bližine katere izmed pohodniških točk in potem naredimo izlet. Zelo rad plezam po drevesih in se vozim s kolesom. Včasih tudi družinsko igramo nogomet na primernem prostoru.

Oliverjeva mamica pa doda: ” Doma rad dela naloge na računalniku, ki nam jih pošiljate. Na žalost nimamo printerja, zato se pri nekaterih stvareh znajdemo s pisanjem in risanjem. Za nekatere stvari pa zmanjka časa. Oliver ima veliko lego kock in tudi te so vsak dan na sporedu. V sobi imata s sestrico tudi letvenik, zato je pri nas veliko plezanja, razgibavanja in norenja.

Tai T.:
Tudi Tai je povedal, da je z njim vse v najlepšem redu, da je aktiven in da počne najrazličnejše stvari. Njegova mami doda, da je kdaj malo nagajiv, a da skupaj naredijo naloge. Včasih ni vse po načrtu, saj ustvarjajo malo po svoje. 😊

Lars Š.:
Lars je pravi mali inovator je se je takoj po počitnicah  lotil križanke, ki jo je sestavil povsem sam. Kako mu je uspelo, si lahko ogledate v fotogaleriji.

Timon K. G. je med karanteno postal pravi čarovnik in nam je predstavil nekaj svojih trikov:

FOTOGALERIJA:

Sicer se najverjetneje vidimo (prva triada) v šoli 18. maja.
Vse informacije za učence in starše bomo pravočasno posredovali. Takoj, ko jih dobimo mi, učitelji.

Se že veselimo dne, ko se znova vidimo v živo.

#OstaniteZdravi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja